PEPE- en Shiba Inu-investeerders zien NuggetRush als de volgende grote crypto-kans

NuggetRushPB

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

Pepe (PEPE) kreeg te maken met een aanzienlijke uitverkoop door een whale-investeerder die biljoenen tokens voor ETH dumpte. De whale, een vroege PEPE-investeerder, kocht bij de oprichting meer dan 1,73 biljoen PEPE-tokens en verkocht ze voor een winst van $802.500.
Shiba Inu (SHIB) kreeg aandacht toen ontwikkelaars een gids uitbrachten over het overbruggen van Bone ShibaSwap naar Shibarium, wat de community enthousiast maakte. Shytoshi Kusama, de hoofdontwikkelaar, noemde de bèta-opening van het Shibarium Launchpad.

NuggetRush (NUGX) is een play-to-earn-gameplatform dat avontuur combineert met een strategie om een community te belonen en te laten groeien. Spelers verkennen en extraheren minerale hulpbronnen om waardevolle beloningen te verdienen, waaronder NFT-personages en uitrusting.

In het steeds evoluerende landschap van cryptocurrency hebben recente ontwikkelingen in drie prominente tokens – PEPE (PEPE), Shiba Inu (SHIB) en NuggetRush (NUGX) – de aandacht getrokken van investeerders en enthousiastelingen. Ga met ons mee terwijl we door de hoogte- en dieptepunten, de marktdynamiek en het groeipotentieel van deze tokens navigeren om te begrijpen waarom PEPE- en Shiba Inu-investeerders zich tot NuggetRush wenden.

NuggetRush Kopen

PEPE (PEPE) wordt geconfronteerd met whales en golven: een diepe duik in een grote uitverkoop en marktdynamiek

Pepe (PEPE) zag een uitverkoop door een whale-investeerder die biljoenen van deze tokens voor ETH dumpte. De whale, een opmerkelijke vroege PEPE-investeerder, had bij de oprichting meer dan 1,73 biljoen PEPE-tokens gekocht. PEPE werd gelanceerd op 17 april 2023 en trad in de voetsporen van andere gevestigde meme-munten, en won kort na de lancering enorme populariteit.

Interessant is dat de whale tussen april en mei 2023 PEPE-tokens verwierf voor $0,00000005406 ter waarde van $936.000.

Op basis van de gegevens van Spotonchain van 31 januari 2024 verkocht deze whale-investeerder zijn bezit van 1,731 biljoen PEPE ter waarde van $1,74 miljoen en verwierf 742,6 ETH. De whale boekte na die verkoop een winst van $802.500, oftewel 85,7%.

Vervolgens daalde PEPE sterk en verloor meer dan 10% van zijn waarde. PEPE was voortdurend gedaald sinds het op 11 januari een hoogtepunt bereikte van $0,000001015. De dalingen namen toe toen beren de markt domineerden na de goedkeuring van de Bitcoin spot ETF. In dat opzicht daalde PEPE naar het dieptepunt van bijna drie maanden.

Op 1 februari werd PEPE gewaardeerd op $0,0000009164, een daling van 9,69% in de afgelopen week. Analisten zeggen dat PEPE in februari zal stijgen naar $0,0000009515, ondersteund door een bullish momentum op de cryptomarkt. Het is echter geen goede crypto om te kopen vanwege de onzekerheid op de markt.

Shiba Inu (SHIB): Navigeren door Shibarium-integratie en ambitieuze projectonboarding

Shiba Inu (SHIB) trok de aandacht van investeerders nadat de ontwikkelaars een gids publiceerden over het overbruggen van Bone ShibaSwap (BONE) van het Ethereum-mainnet naar Shibarium. Op 30 januari 2024 publiceerde het team van Shiba Inu de update voor de SHIB-gemeenschap op het sociale mediaplatform X. Ze deelden een korte videogids om de gemeenschap te helpen hun munten te overbruggen zonder de meme-tokenomics te beïnvloeden.

Deze ontwikkeling veroorzaakte razernij binnen de Shiba Inu-gemeenschap (SHIB), waarbij leden enthousiast waren over deze update. In zijn commentaar op de update zei Shytoshi Kusama, de hoofdontwikkelaar van het project, dat Shiba Inu (SHIB)-ontwikkelaars zich voorbereidden op het aanbieden van de bèta-opening van het Shibarium Launchpad.

Aan de andere kant overschreed Shibarium de grens van 320 miljoen transacties, zoals gepubliceerd door Shibariumscan.io.

Elders kondigde Shiba Inu (SHIB) zijn plan aan om 1.000 projecten aan boord van Shibarium te brengen. Het ambitieuze plan veroorzaakte schokgolven in de crypto-ruimte, omdat het een belangrijk moment markeerde in de evolutie van Shiba Inu (SHIB).

Ondanks deze ontwikkelingen bewoog Shiba Inu nauwelijks. Op 1 februari werd SHIB gewaardeerd op $0,000008938, een stijging van 1,22% in de afgelopen week. Experts zeggen dat Shiba Inu (SHIB) in februari zal stijgen naar $0,000009215, aangedreven door ontwikkelingen op zijn netwerk.

NuggetRush (NUGX): een nieuw tijdperk in P2E-gaming ontdekken met avontuur, NFT’s en samenwerkingen

NuggetRush (NUGX) combineert avontuur met een strategie om een gemeenschap van gelijkgestemde individuen te belonen en te laten groeien. Dit platform creëert een ecosysteem dat zich richt op spannende en avontuurlijke play-to-ear-games.

Tijdens het gebruik van het platform moeten spelers minerale hulpbronnen ontdekken en winnen, waarbij ze beloningen van financiële waarde verdienen. Bovendien biedt NuggetRush (NUGX) deelnemers verschillende NFT-karakters, geschikt voor een breed scala aan gebruikers, waaronder zakelijke professionals en ervaren miners.

De coole NFT-personages en uitrusting die aan de spelers op NuggetRush (NUGX) worden aangeboden, ondersteunen de verkenning van onontdekte gebieden en helpen bij het winnen van waardevolle mineralen.

NuggetRush (NUGX) heeft tot doel een meeslepende spelomgeving te bieden met echte mechanismen, die actieve betrokkenheid van gebruikers garanderen. Daarom behoort dit project tot de beste altcoins om te kopen vanwege het groeipotentieel.

In die context overschrijdt NuggetRush (NUGX) de grenzen die gesteld worden aan eenvoudige traditionele spellen. Het team is ook van plan een functionele NFT-marktplaats te lanceren, waardoor gamers hun avatars kunnen aanpassen en verhandelen. Dit initiatief helpt NuggetRush (NUGX) te positioneren als producent en zender van de beste NFT’s die nu te koop zijn.

NuggetRush (NUGX) werkt ook samen met goudhandelaren en levert RUSHGEM-winsten rechtstreeks aan de voorkeurslocatie van de speler. Die strategie creëert een tastbare relatie tussen het spel en de fysieke wereldmiddelen. Opmerkelijk is dat NuggetRush (NUGX) ernaar streeft grote P2E-gamingnetwerken en ecosystemen te ontwikkelen.

Momenteel wordt NUGX in ronde 5 van de voorverkoop gewaardeerd op $0,018 en zal aan het einde van de ronde stijgen naar de noteringsprijs van $0,020. Het project heeft meer dan 168 miljoen tokens verkocht en meer dan $2 miljoen opgehaald.

Bezoek de NuggetRush-voorverkoopwebsite


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht PEPE- en Shiba Inu-investeerders zien NuggetRush als de volgende grote crypto-kans verscheen eerst op Newsbit.


Source: Newsbit (NL)
Original Post: PEPE- en Shiba Inu-investeerders zien NuggetRush als de volgende grote crypto-kans

Ledger Nano X - The secure hardware wallet