Amsterdam verwelkomt Web3 Revolutie tijdens de Dutch Blockchain Days Conferentie 2023

dbd persbericht

Amsterdam, de dynamische hoofdstad van innovatie en vooruitgang, staat klaar om het wereldwijde epicentrum van de web3 revolutie te worden met de naderende Dutch Blockchain Days Conferentie 2023 (DBD23). Dit evenement belooft een broeinest te zijn van de meest geavanceerde technologieën, vooruitstrevende denkers en decentrale mogelijkheden van web3 en crypto.

Een groot aantal toonaangevende bedrijven en startups

DBD23 brengt een buitengewoon gezelschap van experts, invloedrijke ondernemers en technologische visionairs samen op dit internationale podium. “We werken samen met toonaangevende partners die geloven in de kracht van web3, defi, NFT’s en crypto,” zegt Rudolf van Ee, oprichter van BCNL en co-organisator van de DBD23.

Deze indrukwekkende alliantie van bedrijven en innovatieve start-ups vormen het kloppend hart van de DBD23.

– Rudolf van Ee

Doe kennis op via interessante sessies en workshops

Het programma van de DBD23 omvat een dag vol stimulerende breakout-sessies en praktische workshops, ontworpen om de kennis en vaardigheden van de deelnemers naar een hoger niveau te tillen. Jan Scheele, de mede organisator van het evenement, belooft: “We hebben enkele van ‘s werelds meest invloedrijke en inspirerende sprekers weten te strikken. Deze sprekers zullen hun kennis en inzichten delen, je uitdagen om anders te denken en je inspireren om de grenzen van blockchain-technologie te verleggen.”

Interactieve ervaringen en exclusieve content door Newsbit

Naast de uitgebreide inhoudelijke programma’s biedt de DBD23 een unieke ervaring door een speciaal ingericht Experience gedeelte, waar deelnemers direct kunnen connecten met partners. Bovendien, zal Newsbit tijdens het evenement interessante podcasts afnemen met gasten die live te volgen zijn via Newsbit.nl.

Grijp je laatste kans om deel uit te maken van de web3 revolutie

Deze conferentie is je laatste kans om op 14 juni deel te nemen aan de DBD23. Dit revolutionaire evenement biedt je de kans om te netwerken met vooraanstaande experts, nieuwe zakelijke kansen te ontdekken en je kennis te verdiepen in de opwindende wereld van decentrale technologie.

Voor meer informatie over de DBD23, inclusief registratie en programma details, bezoek https://dutchblockchaindays.nl/.

Het bericht Amsterdam verwelkomt Web3 Revolutie tijdens de Dutch Blockchain Days Conferentie 2023 verscheen eerst op Newsbit.


Source: Newsbit (NL)
Original Post: Amsterdam verwelkomt Web3 Revolutie tijdens de Dutch Blockchain Days Conferentie 2023

Ledger Nano X - The secure hardware wallet