Bitcoin NFTs maken comeback en gaan Ethereum weer voorbij

NFT Marketplace

In januari 2023 werd het Bitcoin Ordinals protocol gelanceerd, waarmee het mogelijk werd om non-fungible tokens (NFTs) op de blockchain weg te schrijven. NFTs op Bitcoin waren wisselend populair, maar zijn door extreme koersstijgingen van de digitale munt weer helemaal terug.

Over de afgelopen week zijn de verkopen zelfs voorbij die van Ethereum geschoten.

NFTs op Bitcoin: populairder dan ooit?

De opleving van NFTs op Bitcoin wordt vooral geleid door de NodeMonkes collectie. Over de afgelopen week schoten de verkopen van Bitcoin NFTs met 80 procent omhoog naar 168,5 miljoen dollar.

Drie van de vijf best verkopende collecties van de week zijn gebaseerd op Bitcoin Ordinals. Ethereum trok slechts 162 miljoen dollar aan verkopen, zo blijkt uit de data van CryptoSlam.

Wie had dat gedacht, dat Bitcoin een serieuze kanshebber zou zijn om Ethereum te verslaan op het gebied van NFTs. Dat is in 2021 toch een serieuze reden geweest waarom de Ethereum koers juist een sprong omhoog maakte.

Uncategorized Ordinals staan bovenaan in de top vijf van dit moment. Dat zijn echter NFTs die geen onderdeel uitmaken van een specifieke collectie. Van dat soort werden er op Bitcoin dus voor 43 miljoen dollar verkocht afgelopen week.

Op de tweede plek vinden we NodeMonkes terug met 41 miljoen dollar aan verkopen.

Wat is de NodeMonkes collectie op Bitcoin?

NodeMonkes is een collectie van 10.000 unieke plaatjes die in december 2023 werd gelanceerd op de blockchain van Bitcoin. Het team achter NodeMonkes claimt dat zij de eerste collectie van 10.000 kaarten waren op de blockchain van Bitcoin.

Dit komt omdat zij in februari 2023 al hun collectie op de blockchain publiceerden. Ze bestonden dus al wat langer, maar lanceerden pas in december 2023.

Ondertussen schijnt NodeMonkes erin geslaagd te zijn om een market cap van 500 miljoen dollar te bereiken. Daarmee moet het alleen nog maar de Bored Ape Yacht Club en de CryptoPunks voor zich dulden.

Het is niet helemaal duidelijk waarom de collectie plotseling zoveel aandacht krijgt. Vergeet ook niet dat het makkelijk is om de koersen van dit soort dingen te manipuleren. Je kunt immers de NFTs van jezelf kopen zonder dat iemand het door heeft.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Bitcoin of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Het bericht Bitcoin NFTs maken comeback en gaan Ethereum weer voorbij verscheen eerst op Newsbit.


Source: Newsbit (NL)
Original Post: Bitcoin NFTs maken comeback en gaan Ethereum weer voorbij

Shiba Inu ecosysteem onthult nieuwe privacyfunctie & Nederlanders krijgen gratis 20 euro

Shiba Inu, Shib

Het Shiba Inu (SHIB) ecosysteem heeft een nieuwe privacyfunctie geïntroduceerd binnen Shibarium, een layer-2 protocol op de SHIB blockchain, door middel van een innovatie genaamd Treat. Deze technologie biedt gebruikers de mogelijkheid om hun transacties met een hoger niveau van anonimiteit en privacy uit te voeren, zowel bij het verzenden als het bewaren van cryptocurrency.

Deze ontwikkeling introduceert een extra privacylaag bovenop de Shibarium-blockchain. Shibarium, een essentieel onderdeel van het SHIB-ecosysteem, is ontworpen om transacties sneller en efficiënter te maken voor zijn gebruikers. Dankzij deze nieuwe privacyfunctie kunnen deelnemers aan het Shiba Inu-ecosysteem nu genieten van de voordelen van volledig anonieme transacties.

Samenwerking met Zama en de introductie van de TREAT-token

Om deze geavanceerde technologie te ontwikkelen, hebben de ontwikkelaars van Shiba Inu de krachten gebundeld met Zama, een bedrijf gespecialiseerd in cryptografie. Samen werken ze aan een nog naamloos nieuw netwerkproject. Dit project zal innovatief gebruikmaken van Fully Homomorphic Encryption (FHE), een geavanceerde privacytechnologie die ontwikkelaars in staat stelt data te verwerken binnen niet-vertrouwde domeinen zonder dat deze ontsleuteld hoeven te worden.

De TREAT-token speelt een cruciale rol in het ondersteunen van de nieuwe privacylaag binnen het Shiba Inu-ecosysteem. Met deze token kunnen gebruikers anonieme transacties uitvoeren, waarbij ze volledige controle behouden over hun persoonlijke gegevens en transactie-informatie.

Positief voor Shiba Inu netwerk

De introductie van deze nieuwe technologie onderstreept de voortdurende inspanningen van het Shiba Inu-netwerk om zich uit te breiden en te vernieuwen. In de competitieve wereld van altcoins, en specifiek binnen de drukke memecoin-markt, is innovatie cruciaal om op te vallen.

Projecten zoals Dogecoin (DOGE) en PEPE vormen sterke concurrenten. Shiba Inu onderscheidt zich echter door een echt functioneel ecosysteem te ontwikkelen, waarmee het netwerk effectief nieuwe gebruikers aantrekt en voortdurend groeit.

SHIB koers explodeert

De koers van Shiba Inu heeft de afgelopen week een opmerkelijke stijging doorgemaakt, waarbij deze bijna parabolisch is toegenomen. Slechts zeven dagen geleden was de waarde van deze altcoin nog $0,0000096 per token. Nu is de prijs gestegen naar bijna $0,0000215 per token, wat neerkomt op een indrukwekkende stijging van 123% in slechts een week tijd.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Shiba Inu of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Het bericht Shiba Inu ecosysteem onthult nieuwe privacyfunctie & Nederlanders krijgen gratis 20 euro verscheen eerst op Newsbit.


Source: Newsbit (NL)
Original Post: Shiba Inu ecosysteem onthult nieuwe privacyfunctie & Nederlanders krijgen gratis 20 euro

Nu XRP stagneert, verkennen beleggers de voordelen van Borroe Finance en Polygon voor portefeuillediversificatie

pbtje

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Ripple (XRP) is nog steeds van plan om wereldwijde betalingen te domineren, en het platform heeft onlangs een inzichtelijke enquête uitgevoerd. Evenzo heeft Polygon (MATIC) in februari zijn ketenontwikkelingskit uitgerold naar nieuwe projecten. Deze tokens zijn echter bearish, en beleggers richten zich op een nieuwe, populaire crypto genaamd Borroe Finance ($ROE). Blijf lezen om expertmeningen en voorspellingen over deze tokens te zien.

>>KOOP $ROE TOKENS NU<<

Ripple gaat samenwerking aan met de US Faster Payment Council

Vorig jaar ging Ripple een partnerschap aan met de US Faster Payment Council om een wereldwijde enquête uit te voeren die cruciale inzichten moet opleveren in de adoptie van blockchainbetalingen. Ripple publiceerde het resultaat van deze enquête op 20 februari en ontdekte dat 77% van de zakelijke leiders blockchainbetalingen als voordelig voor klanten ziet. Bovendien identificeerde de enquête regelgevende duidelijkheid, prijsvolatiliteit en industriële adoptie als de belangrijkste problemen die de volledige adoptie beïnvloeden.

Ondanks deze vooruitgang in het ecosysteem, registreerde XRP een prijsdaling in de laatste week van februari. Op 19 februari werd XRP verhandeld voor $0,5628. Een week later verloor XRP 4,19% en werd verhandeld voor $0,5376. Volgens crypto-experts kan Ripple in april aanzienlijke prijsvolatiliteit ervaren vanwege de aankomende rechtszaak met de Amerikaanse SEC. Ook komt de Bitcoin-halvering in april, en top-altcoins zoals XRP zullen waarschijnlijk stijgen en tegen juni voor $0,6510 worden verhandeld.

Borroe Finance: Slimme beleggers werven kapitaal voor gedecentraliseerde fondsenwerving

Historisch gezien boden de beste DeFi-projecten baanbrekende functionaliteit aan de blockchainindustrie. Momenteel is Borroe Finance een van de weinige projecten in deze categorie. Borroe Finance is een innovatieve door AI aangedreven marktplaats voor fondsenwerving die web3-bedrijven in staat stelt om flitsleningen te verkrijgen door toekomstige inkomsten met korting te verkopen. Tot nu toe hebben slimme investeerders meer dan $3 miljoen opgehaald voor Borroe Finance.

De vierde voorverkoopfase van $ROE is voor meer dan 90% voltooid, en het token wordt verkocht voor $0,019. Aan het einde van alle voorverkoopstadia zal $ROE de mainstream cryptomarkt betreden en verkocht worden voor $0,040. Als gevolg van deze bullish prijsbeweging voorspellen analisten dat $ROE een enorme ROI van 110,5% zal opleveren aan vroege investeerders in 2024. Bovendien geloven experts dat $ROE snel marktaanname zal genieten en tegen december verhandeld zal worden voor $0,190.

>>KOOP $ROE TOKENS NU<<

Polygon gaat partnerschap aan met Arianee voor digitale productpaspoorten

Op 22 februari kondigde Arianee (een blockchain-eigendomsinfrastructuurlaag) aan dat het de Chain Development Kit (CDK) van Polygon gebruikt om merken in staat te stellen het volledige potentieel van digitale productpaspoorten te benutten. Deze samenwerking tussen Polygon en Arianee zal helpen boeiende klantenervaringen te creëren voor web3-merken, terwijl het connectiviteit met dApps (decentralized applications) en soepele toegang tot de liquiditeitspools van Ethereum verzekert.

Ondanks deze positieve ontwikkeling in het ecosysteem, bleven MATIC-investeerders buiten de markt, en MATIC schommelde in de laatste week van februari. Op 19 februari werd MATIC verkocht voor $0,9922. Zeven dagen later verloor MATIC een schamele 0,93% en werd verhandeld voor $0,9926. Volgens crypto-analisten zal MATIC waarschijnlijk stijgen en verhandeld worden voor $1,3510 in Q2 2024 vanwege nieuwe ecosysteempartnerschappen en de aanstaande BTC-halvering in april.

Lees hier meer over Borroe Finance:

Bezoek Borroe Finance Presale | Join De Telegram Groep | Volg Borroe Finance op Twitter


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Nu XRP stagneert, verkennen beleggers de voordelen van Borroe Finance en Polygon voor portefeuillediversificatie verscheen eerst op Newsbit.


Source: Newsbit (NL)
Original Post: Nu XRP stagneert, verkennen beleggers de voordelen van Borroe Finance en Polygon voor portefeuillediversificatie

Kan Ripple (XRP) dit jaar zijn All-Time High van $3,40 bereiken?

Ripple, xrp

Ripple (XRP) blijft een van de meest populaire altcoins binnen de cryptogemeenschap. Deze veelbesproken cryptomunt, die al jarenlang de aandacht trekt binnen de cryptomarkt, bereikte in 2018 een historisch hoogtepunt met een All Time High (ATH) van $3,40.

Nu, zes jaar verder, speculeren velen over de mogelijkheid of XRP deze recordhoogte opnieuw kan bereiken en zelfs overtreffen.

XRP’s groei vergeleken met andere munten

Terwijl Bitcoin (BTC) zijn opwaartse trend voortzet, laat XRP eveneens een opmerkelijke prijsstijging zien, met een toename van 4,1% in de laatste 24 uur. Hiermee stijgt de waarde tot boven de $0,64.

Ondanks deze groei ervaren sommige investeerders teleurstelling over de algemene prestaties van de munt. In de afgelopen maand heeft XRP een respectabele waardegroei van bijna 26% doorgemaakt.

Echter, in vergelijking met concurrenten zoals Ethereum (ETH) en Solana (SOL), die in dezelfde periode stijgingen van bijna 51% en 35% noteerden, oogt de prestatie van XRP relatief bescheiden.

Gaat XRP zijn oude all-time high bereiken?

Joshua Jake, een bekende crypto-expert en presentator van het Discover Crypto kanaal, heeft zijn inzichten gedeeld over XRP en de toekomstige koersontwikkeling. Jake benadrukt dat XRP het moeilijk zal gaan krijgen om zijn all-time high te bereiken. Er heerst grote onzekerheid rondom de munt vooral omdat de munt tijdens de bull run van 2021, in tegenstelling tot veel andere altcoins, niet in staat was zijn vorige hoogtepunt te overtreffen.

Jake wijst erop dat de aanhoudende juridische strijd tussen Ripple en de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) een belangrijke factor is die bijdraagt aan de huidige onzekerheid en de relatief tegenvallende prestaties van XRP.

Deze langdurige rechtszaak zorgt voor onzekerheid rondom het project, wat weer een negatieve invloed heeft op de koers van XRP. De mogelijkheid van een ongunstige afloop voor Ripple draagt bij aan de druk op de XRP koers.

Jake benadrukt ook dat XRP te maken heeft met stevige concurrentie van andere cryptoprojecten zoals Chainlink (LINK) en Polygon (MATIC). Deze projecten hebben in de laatste 30 dagen een waardestijging van meer dan 40% gerealiseerd, terwijl XRP een toename van 26% liet zien. Dit duidt op een verlies van marktaandeel van XRP ten opzichte van andere cryptocurrencies, wat de positie van XRP in de markt verder onder druk zet.

De enorme potentie van XRP

In de huidige situatie lijkt het een uitdaging om het oude all-time high van $3,40 te bereiken gezien de marktomstandigheden en de aanhoudende onzekerheden. Echter, de uitkomst van de lopende rechtszaak kan deze situatie drastisch veranderen.

Mocht deze positief uitvallen, dan is er volgens sommige experts een aanzienlijk potentieel voor de koers om een opmerkelijke stijging te ervaren, mogelijk zelfs tot een hoogte van $27.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om XRP of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Het bericht Kan Ripple (XRP) dit jaar zijn All-Time High van $3,40 bereiken? verscheen eerst op Newsbit.


Source: Newsbit (NL)
Original Post: Kan Ripple (XRP) dit jaar zijn All-Time High van ,40 bereiken?

Hoe AI en ETFs een 10 jaar durende Bitcoin explosie zullen veroorzaken

Bitcoin stijgt

MicroStrategy bestuursvoorzitter Michael Saylor is na de lancering van de Spot Bitcoin ETFs extreem bullish over Bitcoin. Hij denkt namelijk dat de ETFs een 10 jaar durende “goudkoorts” voor Bitcoin hebben veroorzaakt.

Saylor deed deze uitspraken tijdens de Bitcoin Atlantis conferentie van 1 maart.

10 jaar goudkoorts voor Bitcoin

Bitcoin zit volgens Saylor in een periode van “hoge groei door institutionele adoptie.”

“Ik denk dat we in het goudkoorts-tijdperk van Bitcoin zitten, dat begin in januari 2024 en zal duren tot ongeveer november 2034”, zo ging Saylor verder.

In het jaar 2035 zullen 99 procent van alle Bitcoin in omloop zijn en begint de “groeifase.” Vandaag de dag zijn ongeveer 93,5 procent van alle 21 miljoen Bitcoin in omloop gebracht.

De institutionele fase is volgens Saylor ook pas net begonnen. Hij denkt namelijk dat slechts 10 tot 20 procent van de geïnteresseerden op dit moment toegang hebben tot de Spot Bitcoin ETFs.

Dit getal ziet hij tot 100 procent stijgen zodra banken en institutionele wirehouses ook de handel in Bitcoin gaan aanbieden. “Als mensen kunnen kopen via hun banken of institutionele wirehouse, hun prime brokers, dan zullen ze beslissingen van 50 miljoen dollar maken in één uur”, aldus Saylor.

AI drijft de Bitcoin koers

Verder ziet Michael Saylor voor Bitcoin ook een cruciale rol in de AI-revolutie. “Als je daadwerkelijk dingen van een watermerk, tijdstempel of cryptografische handtekening wil voorzien, dan heb je Bitcoin nodig als een systeem van waarheid.”

“Om die reden verwacht ik dat AI de vraag naar Bitcoin ook zal vergroten”, zo voegt Saylor toe. Dat moet uiteindelijk ook de Bitcoin koers ten goede komen natuurlijk.

Een andere positieve ontwikkeling aan AI is volgens Saylor dat hiermee de aandacht verschuift van de klimaatimpact van Bitcoin naar die van kunstmatige intelligentie.

“Zij gaan alle energie-discussies van Bitcoin erven”, aldus Saylor. Dat moeten we uiteindelijk nog maar zien, maar het moet ook gezegd worden dat de discussie rondom het energieverbruik van Bitcoin überhaupt van steeds meer nuance voorzien is.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Bitcoin of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Het bericht Hoe AI en ETFs een 10 jaar durende Bitcoin explosie zullen veroorzaken verscheen eerst op Newsbit.


Source: Newsbit (NL)
Original Post: Hoe AI en ETFs een 10 jaar durende Bitcoin explosie zullen veroorzaken

Bitcoin-prijs stijgt: Beleggers haasten zich om Shiba Inu, THORChain en NuggetRush te kopen

pbmbga

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


  • THORChain heeft een totaal volume van $40 miljard overschreden, waarbij dagelijks meer dan $100 miljoen wordt verwerkt.
  • De prijs van Shiba Inu is in het tijdsbestek van 7 dagen met 40,6% gestegen.
  • Het play-to-earn spel NuggetRush is het meest verwachte spel in de gamingsector geworden.

Bitcoin heeft een parabolische prijsbeweging ervaren terwijl het boven de $60.000 uitstijgt. Deze prijsbeweging heeft een enorme rally onder altcoins veroorzaakt, waarbij THORChain, Shiba Inu en NuggetRush winsten zien.

Ondertussen staat NuggetRush op het punt zijn langverwachte play-to-earn spel te lanceren, waarover binnen de gaminggemeenschap veel gesproken wordt. Het bevindt zich momenteel in de laatste ronde van zijn blockchain ICO en zal binnenkort uitverkocht zijn.

>> Koop NuggetRush Nu <<

NuggetRush (NUGX) Play-to-Earn Spel

Het play-to-earn spel NuggetRush (NUGX) is het gesprek van de dag binnen de crypto- en gaminggemeenschap. Het mijnbouwspel stelt spelers in staat om als mijnwerkers op zoek te gaan naar mineralen.

Deelnemers beginnen met basisbronnen en personeel, en gaan door verschillende uitdagingen om rijkdom te vergaren in goud, populaire NFT’s en tokens — die allemaal kunnen worden geliquideerd voor winst in de echte wereld. Naast de spannende gameplay, biedt NuggetRush gamers de mogelijkheid om hun avatars te personaliseren.

Een andere functie is de verdienmogelijkheid. Voor degenen die op zoek zijn naar extra inkomstenstromen, introduceert het platform een NFT-stakingfunctie, met een belofte van tot 20% jaarlijkse opbrengst, afhankelijk van de stakingstermijn. Deze functie bevestigt NuggetRush als een aantrekkelijke optie voor investeerders die hun financiële winsten willen vergroten.

NuggetRush bevindt zich momenteel in de 5e ronde van zijn voorverkoop en staat op de lijst van top ICO’s. Het project heeft al meer dan $2,6 miljoen opgehaald in de voorverkoop, wat duidt op groot vertrouwen van investeerders. Zijn native token, NUGX, is momenteel $0,018 waard en wordt verwacht te stijgen naar $0,020 zodra de voorverkoop eindigt.

>> Koop NuggetRush Nu <<

THORChain (RUNE) Overschrijdt $40 Miljard in Totaal Volume

Het THORChain (RUNE) netwerk heeft de afgelopen maanden een toename in activiteit gezien. Volgens een recente tweet heeft het token swap platform de afgelopen maanden dagelijks voor meer dan $100 miljoen aan transacties verwerkt.

Als gevolg hiervan is het totale volume de $40 miljard gepasseerd. Het volgende doel is om een dagelijks volume van $1 miljard te bereiken. Wat betreft de prijsbeweging, handelt het native token van THORChain, RUNE, rond de $4,99 – $6,42 prijsklasse.

De prijs is de afgelopen week met 17,2% gestegen en in de afgelopen maand met 31,4%. THORChain’s RUNE voegt zich bij de lijst van top cryptovaluta die recentelijk enorme winsten hebben gezien, aangewakkerd door de bullish prijsbeweging van Bitcoin.

Shiba Inu (SHIB) Prijsvoorspelling

Shiba Inu (SHIB) is op dit moment een van de best presterende meme coins op de markt. Na een lange periode van consolidatie binnen een smalle prijsrange, heeft de meme coin een enorme uitbraak meegemaakt.

Volgens CoinMarketCap is de prijs van Shiba Inu met 40,6% gestegen in het tijdframe van 7 dagen. Wat betreft de waardeontwikkeling, klom Shiba Inu van zijn laagste punt van $0.000009352 naar zijn hoogste punt van $0.00001435.

Tegelijkertijd is het bullish sentiment ook zichtbaar op de tijdframes van 14 dagen, 30 dagen en 365 dagen. Ze tonen respectievelijk een stijging van 39,1%, 46,7% en 9,9%.

Evenzo is de tokenverbranding van Shiba Inu ook gestegen. Gegevens van Shibburn tonen aan dat het team tot nu toe 410,708,755,246,925 SHIB heeft verbrand met het doel om de prijs van Shiba Inu te beïnvloeden. Marktdeskundigen voorspellen prijsdoelen van $0.00001938 en $0.00002002 voor de meme coin.

Conclusie

Marktdeskundigen zijn optimistisch over Bitcoin om de volgende marktstierenloop te ontsteken, en de toonaangevende cryptocurrency maakt al waar wat er van wordt verwacht. Als gevolg hiervan lanceren nieuwe DeFi-projecten zoals NuggetRush net voordat de marktrally begint.

Dit maakt NuggetRush de beste crypto-investering op dit moment, aangezien ze klaar staan om enorme winsten te zien in 2024.

Bezoek de NuggetRush Presale Website


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Bitcoin-prijs stijgt: Beleggers haasten zich om Shiba Inu, THORChain en NuggetRush te kopen verscheen eerst op Newsbit.


Source: Newsbit (NL)
Original Post: Bitcoin-prijs stijgt: Beleggers haasten zich om Shiba Inu, THORChain en NuggetRush te kopen

Opgelet: Dit is de start van de Bitcoin Bull Run

Bitcoin prijs stijgt, Bitcoin bullrun

Als we Crypto Dan van het on-chain analyseplatform CryptoQuant mogen geloven, dan beginnen er in de data duidelijke signalen van een bullmarkt naar boven te komen. Meer “jonge” munten beginnen zich te mengen en ook “oudere” munten die al zes maanden of langer “sliepen” worden wakker.

Is dit het begin van de hype onder het retail-publiek?

Springt retail nu weer op Bitcoin?

“Nieuwe investeerders stromen in en in de toekomst kunnen we een instroom van nieuwe ‘individuele’ investeerders verwachten”, zo vat Crypto Dan samen.

“Uiteindelijk zal deze verhouding scherp dalen, wat leidt tot het begin van de ‘echte bullmarkt’ die we zo graag willen”, zo gaat de analist verder op het platform van CryptoQuant.

Zou het retail-publiek na deze run omhoog dan eindelijk begrijpen wat ze kopen met Bitcoin? Vaak zie je dat ze instappen op het moment dat Bitcoin in de lift zit, om vervolgens weer te verkopen als de koersen hard dalen.

Zou het ditmaal anders zijn? Wellicht heeft het retail-publiek geleerd van de afgelopen jaren en zien ze nu wat Bitcoin daadwerkelijk voorstelt; een beschermingsmiddel tegen de oneindige inflatie in fiatgeld.

Bitcoin koers schiet omhoog

Bitcoin is de nieuwe week in ieder geval goed beginnen. Op het moment van schrijven staat er voor de afgelopen 24 uur een plus van 2,58 procent op de borden. Over de afgelopen zeven dagen gaat het zelfs om een stijging van 23,46 procent.

Daarmee komt Bitcoin op een koers van 63.600 dollar en komen we heel dicht in de buurt van de all-time high van 69.000 dollar die in november 2021 genoteerd werd.

Het grote verschil is dat Bitcoin er momenteel heel anders voorstaat. Destijds speculeerden we over bedrijven die mogelijk in de digitale munt zouden investeren na het instappen van MicroStrategy en Tesla, terwijl het ditmaal gaat om partijen als BlackRock en Fidelity, waarvan de klanten met miljarden dollars smijten om Bitcoin te kopen.

Geloof jij dat Bitcoin voor de halving van 19 april al een nieuwe all-time high kan bereiken?

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Bitcoin of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Het bericht Opgelet: Dit is de start van de Bitcoin Bull Run verscheen eerst op Newsbit.


Source: Newsbit (NL)
Original Post: Opgelet: Dit is de start van de Bitcoin Bull Run

Vrijdag verdween er $2 miljard aan Bitcoin van de beurzen

Bitcoin Cover

De Bitcoin koers is op het moment van schrijven weer een aanval op de 64.000 dollar begonnen. Daar komt bij dat Bitcoin momentele op het snelste tempo in jaren van de beurzen verdwijnt. Mensen kopen in grote getale Bitcoin op en sturen die naar eigen wallets.

Volgens James van Straten gaat het momenteel zelfs om miljarden dollars aan Bitcoin per dag.

2 miljard aan Bitcoin weg bij de beurzen

Hoewel volgens veel analisten het retail-publiek nog niet is teruggekeerd voor Bitcoin, verdwijnen er momenteel dus gigantische hoeveelheden aan BTC van de beurzen. James van Straten claimt dat het afgelopen vrijdag om ongeveer 2 miljard dollar aan Bitcoin ging.

“Ik denk niet dat ik zoiets ooit eerder heb gezien”, aldus Van Straten. “Alles bij elkaar is er op vrijdag iets meer dan 2,3 miljard dollar aan Bitcoin verdwenen van de beurzen. Dat is één van de grootste opnames in meer dan 5 jaar tijd.”

Glassnode zelf lijkt echter aan te geven dat de dagelijkse uitstromen grofweg overeenkomen met die van juni 2021. Voor Binance ging het om een uitstroom van 400 miljoen dollar aan Bitcoin. Wat dat betreft is het te hopen dat zij voldoende Bitcoin in kas hebben en de boel niet flessen, zoals FTX dat deed.

Waarom de uitstromen van Binance interessant zijn

De uitstromen bij Binance zijn interessant te noemen, omdat die niets te maken hebben met de ETFs. Coinbase fungeert voor de ETF-uitgevers ook als de partij die hun Bitcoin in beheer neemt. Uitstromen bij Binance hebben in principe niets met deze stromen te maken.

Alles bij elkaar zou er volgens Glassnode nog 2,286 miljoen Bitcoin op de beurzen staan. Die zijn tegen de huidige koersen ongeveer 142,5 miljard dollar waard. Hiermee staat er het laagste aantal Bitcoin op de beurzen sinds maart 2018.

Destijds handelde Bitcoin echter op slechts 8.000 dollar.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Shiba Inu of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Het bericht Vrijdag verdween er $2 miljard aan Bitcoin van de beurzen verscheen eerst op Newsbit.


Source: Newsbit (NL)
Original Post: Vrijdag verdween er miljard aan Bitcoin van de beurzen

3 Cryptocurrencies Die Je Rijk Kunnen Maken tegen de Top van de Bullmarkt

pb satoshi 1 maart

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


  • SUI is tot nu toe met 106% gestegen in 2024, en experts voorspellen meer groei.
  • Helium is tot nu toe met 29% gestegen in 2024, en analisten verwachten dat de stieren zullen aanhouden.
  • Rebel Satoshi wordt een topkeuze voor investeerders nu het zich voorbereidt om live te gaan op 4 maart.

De cryptomarkt is bullish geworden na een bearish start van 2024. Als gevolg daarvan zijn investeerders begonnen met het bekijken van investeringen in top altcoins zoals Sui (SUI) en Helium (HNT). Ondertussen raden experts aan te investeren in Rebel Satoshi ($RBLZ), een nieuwe meme coin die $2,2 miljoen heeft veiliggesteld tijdens zijn lopende openbare voorverkoop. Welke cryptocurrency heeft het meeste potentieel tussen SUI, Helium en Rebel Satoshi? Laten we het uitzoeken!

SUI is in 2024 met 106% Gestegen: Meer Winsten in het Vooruitzicht?

SUI heeft sinds het begin van het jaar indrukwekkend gepresteerd. Op 1 januari werd SUI verhandeld voor ongeveer $0,78. Na dagen van marginale winsten kreeg SUI op 10 januari een impuls door het nieuws dat de SEC 11 spot Bitcoin ETF-aanvragen had goedgekeurd. Als gevolg hiervan werd SUI op 15 januari verhandeld voor zo hoog als $1,44 voordat het weer naar beneden corrigeerde.

Na de rest van januari boven het niveau van $1,10 te hebben gehandeld, steeg SUI op 15 februari nadat het nieuws onthulde dat er bijna $500 miljoen aan fondsen in 30 dagen van Ethereum naar SUI was overgebrugd. Dit nieuws zorgde ervoor dat SUI sprong tot zo hoog als $1,96 voordat het stabiliseerde rond $$1,61 op 28 februari. Deze prijs betekent dat SUI tot nu toe in 2024 met 106,41% is gestegen.

Dus, zal SUI blijven stijgen, en is het nu een goede crypto om te kopen? Volgens experts zal SUI marginaal stijgen om het jaar te sluiten op $1,62. Experts baseren deze voorspelling op het feit dat SUI meer investeerders aantrekt vanwege zijn op objecten georiënteerde architectuur, die parallelle transactie-uitvoering mogelijk maakt.

Helium is met 29% Gestegen in 2024: Zullen de Bulls Dominant Blijven?

Helium heeft tot nu toe bewonderenswaardig gepresteerd in 2024. Op 1 januari zweefde HNT rond de $6,83. Net als SUI reageerde HNT positief op de goedkeuring van spot Bitcoin ETF’s door de SEC. Als gevolg hiervan steeg HNT in januari tot zo hoog als $8,41. Echter, de opwinding over dit nieuws nam af en HNT trok zich terug.

Gelukkig kondigde de Helium Foundation de implementatie van HIP 84 en HIP 106 aan op 14 februari. Dit nieuws zorgde ervoor dat HNT sprong tot zo hoog als $11,04 op 15 februari. Echter, HNT begon al snel zijn groei terug te draaien. Op 28 februari had HNT zich gestabiliseerd rond de $8,83. Deze prijs betekent dat Helium sinds het begin van het jaar 29,28% heeft gewonnen.

Gebaseerd op deze prestatie, is HNT de top crypto om in te investeren voor aanzienlijke winsten in 2024? Volgens experts zal HNT blijven stijgen om $20 te bereiken tegen het einde van 2024. Experts baseren deze voorspelling op het feit dat Helium meer adoptie wint vanwege zijn BFT-gebaseerde PoW-mechanisme, dat de connectiviteit van IoT-apparaten via hotspots stroomlijnt.

Rebel Satoshi Maakt Koppen als Het Zich Voorbereidt op een 150% Voorverkoop ROI!

Rebel Satoshi, een opkomende meme coin die als doel heeft de crypto ruimte te verbeteren door centralisatie te bestrijden, heeft investeerders geboeid ondanks dat het zich nog in de openbare voorverkoop bevindt. Opmerkelijk is dat Rebel Satoshi tot nu toe $2,2 miljoen heeft opgehaald in zijn voorverkoop. Deze snelle groei heeft het potentieel van Rebel Satoshi getoond om zijn missie te bereiken van het veiligstellen van een marktkapitalisatie van $100 miljoen.

Als gevolg hiervan zijn meer investeerders naar Rebel Satoshi gestroomd om zijn native $RBLZ token te kopen. Investeerders haasten zich om $RBLZ te kopen omdat het de sleutel is die toegang geeft tot alle functies van Rebel Satoshi. Deze omvatten een play-to-earn spel, een stakingprogramma en een NFT-marktplaats voor het verhandelen van de 9.999 unieke verzamelobjecten in de Rebel NFT Vault.

In februari was Rebel Satoshi bezig met de Recusants Ronde 5 van zijn voorverkoop. De prijs van $RBLZ tijdens deze ronde was $0,024. Zodra $RBLZ stijgt naar zijn noteringsprijs van $0,025 op 29 februari, zullen investeerders van Ronde 5 van Recusants een ROI van 4,17% krijgen. Deze verwachte groei maakt $RBLZ de beste crypto om nu in te investeren!

Opmerkelijk is dat $RBLZ tot nu toe met 140% is gestegen vanaf de Early Bird Ronde prijs van $0,010. Wanneer $RBLZ $0,025 bereikt, zullen investeerders van de Early Bird Ronde genieten van een kolossale 150% ROI. Daarbovenop voorspellen experts dat $RBLZ aanzienlijk zal stijgen nadat het genoteerd is op toonaangevende beurzen.

De Rebel Satoshi Voorverkoop is nu uitverkocht met tokens beschikbaar tegen de noteringsprijs van $0,025 op UniSwap.

Rebel Satoshi zal ook live gaan op CoinStore op 4 maart 2024.

Voor de laatste updates en meer informatie, bezoek zeker de officiële Rebel Satoshi Voorverkoop Website of neem contact op met Rebel Red via Telegram.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht 3 Cryptocurrencies Die Je Rijk Kunnen Maken tegen de Top van de Bullmarkt verscheen eerst op Newsbit.


Source: Newsbit (NL)
Original Post: 3 Cryptocurrencies Die Je Rijk Kunnen Maken tegen de Top van de Bullmarkt

Nederlandse crypto analist voorspelt: Bitcoin koers kan spoedig dalen naar $46.500

Bitcoin crash

In slechts één week tijd heeft de koers van Bitcoin een opmerkelijke stijging van ongeveer 25% doorgemaakt, waarbij het steeg naar een prijs van $62.000. Dergelijke snelle prijsstijgingen zijn niet ongebruikelijk voor altcoins, maar voor Bitcoin is het zeldzaam om in zo’n kort tijdsbestek zo hard te stijgen.

Terwijl de cryptomarkt dus aanzienlijke stijgingen doormaakt, groeit bij veel beleggers de bezorgdheid over een mogelijke grote correctie. Het is een bekend patroon dat elke Bitcoin cyclus significante correcties ondergaat op weg naar een nieuw all-time high (ATH). Dit scenario biedt echter ook kansen voor investeerders die bereid zijn de munt tijdens een dip te kopen.

Gaat de Bitcoin koers dalen naar $46.500?

Historische gegevens tonen aan dat tijdens dergelijke stijgingen de munt vaak meerdere correcties ervaart die in de dubbele cijfers kunnen lopen. De ervaren Nederlandse belegger en analist, CryptoJelleNL, voorspelt een correctie van 20 tot 25%, wat zou kunnen leiden tot een daling naar ongeveer $46.500.

Dit kan pijnlijk zijn voor crypto-investeerders, aangezien de recente winsten mogelijk teniet worden gedaan. Echter, CryptoJelleNL benadrukt dat deze situatie ook prachtige kansen met zich meebrengt.

Crypto markt wordt volwassener

Een positieve ontwikkeling voor investeerders is de afname in de ernst van correcties naarmate de cryptomarkt volwassener wordt. Ter illustratie: tijdens de cyclus van 2017 waren er zeven significante correcties, met een gemiddelde terugval van 32%.

In vergelijking, de volgende cyclus, die Bitcoin naar een recordhoogte van $69.000 leidde, toonde mildere marktomstandigheden met vijf dalingen en een gemiddelde afname van 24%.

Tot nu toe zijn in de huidige cyclus slechts vier noemenswaardige correcties geregistreerd, met een gemiddelde terugval van 21%. Deze trend van afnemende correcties wijst op een groeiende volwassenheid van de markt, wat gunstig is voor investeerders.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Bitcoin of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Het bericht Nederlandse crypto analist voorspelt: Bitcoin koers kan spoedig dalen naar $46.500 verscheen eerst op Newsbit.


Source: Newsbit (NL)
Original Post: Nederlandse crypto analist voorspelt: Bitcoin koers kan spoedig dalen naar .500

Britse wetshandhavingsautoriteiten mogen binnenkort sneller crypto-activa bevriezen

UK Crypto

De Britse regering heeft nieuwe richtlijnen uitgevaardigd die het mogelijk maken voor wetshandhavingsautoriteiten om crypto-activa die gebruikt worden in criminele activiteiten te bevriezen, zonder dat daarvoor een veroordeling vereist is. De documentatie, gepubliceerd op 29 februari, licht de aanpassingen toe aan de Economic Crime and Corporate Transparency Act 2023.

Deze wijzigingen geven de National Crime Agency uitgebreidere bevoegdheden om crypto-activa in beslag te nemen en te bevriezen, gebaseerd op het vermoeden van illegale activiteiten, zonder de noodzaak van langdurige juridische processen.

Britse autoriteiten krijgen nog meer mogelijkheden

Verder zullen de autoriteiten de mogelijkheid hebben om rechtstreeks crypto-activa te verkrijgen van beurzen en aanbieders van bewaarwallets, en indien nodig, deze activa te vernietigen. Hoewel specifieke procedures niet zijn gespecificeerd, wordt het vernietigen van crypto-tokens meestal gerealiseerd door het overmaken naar een zogenaamde Burn Wallet, waardoor deze tokens permanent uit circulatie worden verwijderd.

Deze nieuwe wetgeving wordt van kracht op 26 april en is een reactie op de toenemende bezorgdheid over het gebruik van cryptovaluta in criminele activiteiten zoals cybercriminaliteit, oplichting en drugshandel. De Economic Crime and Corporate Transparency Bill maakt het ook mogelijk om crypto-activa terug te vorderen zonder voorafgaande arrestatie, een maatregel die vooral gericht is op individuen die veroordeling kunnen ontlopen door zich in het buitenland te vestigen.

Zorgen over autoriteiten

Een Brits slachtoffer van cryptofraude, die ongeveer 46.000 dollar verloor, heeft echter zijn zorgen geuit over de effectiviteit van de Britse autoriteiten in het aanpakken van cryptogerelateerde misdaden tegen Britse burgers. Volgens hem schieten de autoriteiten tekort in het terugvorderen van gestolen gelden.

In een recente ontwikkeling heeft de Britse regering aangekondigd binnen zes maanden nieuwe wetgeving te introduceren die regulering rondom stablecoins en crypto-staking zal omvatten. Tijdens een evenement georganiseerd door Coinbase op 19 februari, benadrukte minister van Financiën Bim Afolami de ambitie van de regering om de nieuwe regelgeving voor de volgende verkiezingen, die uiterlijk op 28 januari 2025 zullen plaatsvinden, te voltooien.

Het bericht Britse wetshandhavingsautoriteiten mogen binnenkort sneller crypto-activa bevriezen verscheen eerst op Newsbit.


Source: Newsbit (NL)
Original Post: Britse wetshandhavingsautoriteiten mogen binnenkort sneller crypto-activa bevriezen

Crypto-expert onthult: Cardano op drempel van een explosieve prijsstijging

Cardano, ada

De koers van Cardano heeft binnen een week een indrukwekkende stijging van 23,4 procent doorgemaakt. Deze opwaartse beweging heeft ertoe geleid dat het project nu gewaardeerd wordt boven de $0,7, een prijsniveau dat voor het laatst in mei 2022 werd gezien.

Waarom Cardano klaar is voor een parabolische rally

Ondanks de recente winsten van Cardano (ADA), uiten sommige investeerders hun bezorgdheid over de relatieve onderprestatie van ADA ten opzichte van Bitcoin (BTC). Crypto-analist Dan Gambardello heeft deze zorgen aangesproken in een recente video, waar hij uitlegt dat Cardano zich in een typische markttrend bevindt en op het punt staat een parabolische prijsstijging te ervaren.

Gambardello’s optimisme over ADA’s toekomstige prestaties is gebaseerd op een gedetailleerde vergelijking met zowel de historische bewegingen van Bitcoin als die van Ethereum (ETH). Hij merkt op dat tijdens de vorige bullmarkt, toen Bitcoin de $60.000 grens doorbrak, ADA handelde tussen $1,30 en $1,98.

Deze observatie, samen met parallellen getrokken met Ethereum’s voorsprong in marktcycli, duidt op een enorm groeipotentieel voor ADA. Gambardello suggereert dat, net zoals Ethereum vaak een voorbode is voor de richting van de markt, ADA zich in een vergelijkbare opmaat bevindt die historisch heeft geleid tot significante waardestijgingen.

Ambitieuze uitbreiding Cardano

Er tekent zich een veelbelovende toekomst af voor Cardano, mede dankzij recente vooruitgang binnen het netwerk. De goedkeuring door validators van 300 nieuwe projecten via Project Catalyst markeert een significante stap. Dit initiatief, speciaal ontworpen om groei en innovatie binnen het Cardano-ecosysteem te bevorderen, versterkt de positie van het netwerk als een van de grootste en belangrijkste platforms in de cryptosector.

Met Project Catalyst zet Cardano in op zowel de uitbreiding van het projectaanbod op het netwerk als op het stimuleren van financiering en ontwikkeling. Dit draagt bij aan een nog levendiger ecosysteem. De geselecteerde projecten binnen Project Catalyst krijgen de kans om een integraal onderdeel te vormen van Cardano’s uitdijende ecosysteem, inclusief de mogelijkheid om financiering te ontvangen tot wel 100.000 ADA. Dit belooft niet alleen een verrijking van het Cardano-ecosysteem, maar onderstreept ook de inzet voor het stimuleren van innovatie en groei binnen de gemeenschap.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Cardano of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Het bericht Crypto-expert onthult: Cardano op drempel van een explosieve prijsstijging verscheen eerst op Newsbit.


Source: Newsbit (NL)
Original Post: Crypto-expert onthult: Cardano op drempel van een explosieve prijsstijging

De voorverkoop van BlastUP schiet omhoog, 3 stadia achter, $500000 opgehaald

blastuppb

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Terwijl de crypto ruimte dynamisch evolueert, komen bepaalde projecten naar voren als schitterende sterren. De jacht op verborgen crypto juweeltjes stopt nooit. De crypto ruimte zoemt van opwinding voor het aankomende altcoin seizoen, en sommige projecten hebben echt potentieel om het volgende grote ding in crypto te worden. Hoe identificeer je de meest veelbelovende projecten die op het punt staan om op te stijgen? De sleutel tot het identificeren van de volgende sterperformers is te analyseren hoe hun reis begint.

BlastUP Hoog Potentieel Wordt Opgepikt door Vroege Investeerders

BlastUP is een nieuwkomer bij Blast, een prominente L2 blockchain die blijft records breken in totaal vergrendeld volume (TLV), dat al meer dan $1,5 miljard heeft overschreden. Het is ook de enige Layer 2-oplossing die een native rendement van 4% voor ETH en 5% voor stablecoins biedt. Ondersteund door zo’n hoog aangeschreven project, trekt BlastUP de aandacht met zijn duidelijke strategie om crypto startups sneller te laten groeien en meer te laten verdienen.

Door de sterrenstijging van Blast te kopiëren, heeft BlastUP al een plons gemaakt. Het is erin geslaagd om bijna $500.000 op te halen in slechts drie fasen van zijn voorverkoop die nog steeds aan de gang is. Degenen die de kans niet hebben genomen om BLP te kopen voor $0,02 voelen zich misschien alsof ze te laat zijn voor het feest. Er zijn in totaal tien fasen, en met elke fase gaat de prijs omhoog.

Wees niet te laat voor het feest! Investeer nu in BlastUP om je plek te verzekeren!

BlastUP Krijgt Brede Erkenning

BlastUP waardeert het vertrouwen van zijn al grote gemeenschap, met meer dan 18.000 abonnees op X. Daarnaast werd BlastUP gerangschikt als een van de beste lanceerplatformen op Blast door Blastdapps, wat zijn voordelige positie onder concurrenten onderstreept.

De komst van BlastUP veroorzaakte rimpelingen door de crypto gemeenschap, en trok de aandacht van niemand minder dan Benj, een gerenommeerde influencer op X. In een opmerkelijke post benadrukte Benj BlastUP, waarbij hij de aantrekkingskracht als lanceerplatform met aanzienlijke bruikbaarheid onderstreepte, in tegenstelling tot louter meme munten. Met een levendig concept dat het ondersteunt, staat BlastUP op de rand van aanzienlijke winsten, zoals voorspeld door Benj.

Naarmate BlastUP blijft groeien in erkenning, zal het interessant zijn om te zien hoe het platform zijn reputatie gebruikt om nieuwe projecten en investeerders aan te trekken, bijdragend aan zijn aanhoudend succes.

Sluit je aan bij het BlastUP Ecosysteem om Volledige Toegang te Ontgrendelen tot Vroege Voordelen

BlastUP Hanteert een Gemeenschapsgerichte Aanpak ten Voordele van Alle Deelnemers

Als het eerste lanceerplatform op Blast, stelt BlastUP hoge normen en streeft ernaar om een perfecte ervaring voor zijn gebruikers te garanderen. Het creëert een omgeving waar elke deelnemer kan profiteren van gedeelde groei. Door het introduceren van het Community Incentives Program, streeft BlastUP ernaar om actieve gebruikers te belonen voor hun bijdragen aan de ontwikkeling van de gemeenschap. Op deze manier heeft het team een win-win systeem ontwikkeld zodat iedereen kan verdienen, ongeacht hun ervaring en expertise.

Lanceerplatform Versneller en Project Screening voor Soepele DApp Lanceringen

Het uiteindelijke doel van BlastUP is om projecten naar succes te stuwen. Voor dit doel is de Lanceerplatform Versneller ontwikkeld die projecten helpt hun documentatie en tokenomics te verfijnen, noodzakelijk voor naadloze kapitaalwerving.

Veiligheid is van het grootste belang voor BlastUP, wat blijkt uit de zorgvuldige Project Screening. Deze functie zorgt ervoor dat alleen projecten van de hoogste kwaliteit de gemeenschap binnenkomen, waardoor de integriteit van het gehele ecosysteem wordt beschermd. Deze toewijding aan veiligheid positioneert BlastUP als een betrouwbaar platform, klaar voor duurzame groei in de toekomst.

Het succes van projecten gelanceerd op BlastUP resoneert door het gehele ecosysteem, wat de prestatie van zijn native token beïnvloedt.

BlastUP Token (BLP) Biedt een Reeks Voordelen voor Houders

Het nut van de BlastUP-token bestrijkt een breed spectrum, biedend aan houders bevoorrechte toegang tot vele voordelen, inclusief:

  • Gefaseerde IDO-lanceringen
  • Aantrekkelijke staking beloningen
  • Een terugkoopmechanisme gevoed door een percentage van de opbrengsten van projectlanceringen.

Daarnaast is BlastUP van plan zijn gemeenschap te versterken door gratis tokens te verdelen via een Airdrop aan vroege Blast-gebruikers, voorverkoop kopers van BLP, en deelnemers in het Community Incentives programma.

Kijkend naar de toekomst, is BlastUP klaar om de lanceringen van startups op het Blast-netwerk te revolutioneren door de kracht van AI en Web3-tools te benutten. De routekaart, die een koers uitzet tot 2026, onthult spannende functies zoals een AI IDO screener, AI Startup Team Tools, en de innovatieve Community Marktplaats. Dit betekent een toegewijde inzet om de capaciteiten van het ecosysteem te verhogen.

Slotgedachten

De komst van BlastUP markeert een cruciaal moment in DApp-ontwikkeling in het Blast-ecosysteem. Met een sterke nadruk op gemeenschapsopbouw en het leveren van aanzienlijke waarde aan zijn native token, hanteert het lanceerplatform een strategische aanpak die prioriteit geeft aan langetermijngroei boven vluchtige winsten. De verwachtingen overtreffend, heeft het met succes $500.000 veiliggesteld in drie voorverkoopfases. De voortdurende voorverkoop van BlastUP-tokens vordert snel, dus degenen die in een vroeg stadium willen investeren moeten opschieten. De aanzienlijke aandacht die BlastUP al heeft gekregen, spreekt boekdelen over zijn potentieel om een aanzienlijke impact te hebben, waardoor zijn positie als een belangrijke speler om nauwlettend in de gaten te houden, wordt verstevigd.

Site: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht De voorverkoop van BlastUP schiet omhoog, 3 stadia achter, $500000 opgehaald verscheen eerst op Newsbit.


Source: Newsbit (NL)
Original Post: De voorverkoop van BlastUP schiet omhoog, 3 stadia achter, 0000 opgehaald

Na Nvidia-inkomsten stijgt Bitcoin Eyes van $60.000 en render-concurrent bereidt zich voor op een x100-piek

NvidiaQubeta

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De GPU-gigant maakte vorige week breakout-inkomsten bekend, wat de meerderheid van de waarnemers die een prestatiedaling voor het bedrijf voorspelden, teleurstelde. Deze omzetgroei van Nvidia was het startschot voor een bullish run voor Bitcoin (BTC) en altcoins zoals Ethereum (ETH). BTC is gegroeid van dieptepunten naar herhaaldelijk hogere prijzen, opgeschoven naar $60.000 en $62.300, en nu gaat het richting $65.000, gericht op nieuwe ATH’s.

De groei van Nvidia veroorzaakte een stijging van het aantal AI-tokens. De totale marktkapitalisatie van AI-tokens overschreed $15 miljoen, waarbij het aankomende AI-platform InQubeta (QUBE) een nieuw hoogtepunt bereikte van $0,0245 toen het de achtste fase van zijn voorverkoop bereikte. De prestaties van InQubeta hebben investeerders naar het platform getrokken, wat het potentieel aantoont om te concurreren met gevestigde tokens zoals Render (RNDR). Het is geen wonder dat investeerders verwachten dat het een honderdvoudige stijging zal doormaken nu het zich voorbereidt op een beursnotering.

Laten we het effect onderzoeken van Nvidia’s inkomstenrapport op Bitcoin, terwijl we de stap van InQubeta bespreken om explosieve prijzen te bereiken.

InQubeta (QUBE) levert indrukwekkende pieksignalering voor inkomend bullish momentum

Sinds de lancering van de voorverkoop van InQubeta heeft het token snel succes geboekt als de beste investering voor investeerders die op zoek zijn naar de beste crypto om in te investeren voor enorme winsten. InQubeta heeft deze status bereikt door investeerders NFT’s aan te bieden die de waarde van AI-investeringen bevatten. Door te investeren in InQubeta zijn investeerders automatisch gepositioneerd om te profiteren van de groei van AI. Wat InQubeta een nog betere cryptomunt maakt om te kopen, is het gefractioneerde karakter van deze NFT’s.

Investeren in AI is altijd veeleisend geweest, omdat beleggers met meerdere hindernissen worden geconfronteerd, zoals grote aandelenvereisten. Maar met het investeringsmodel van InQubeta wordt het hebben van belangen in deze sector eenvoudig. Dit idee heeft veel grote investeerders naar het platform getrokken, vooral tijdens het voortdurende voorverkoopevenement.

Tijdens de voorverkoop, verspreid over tien fasen, steeg de prijs van QUBE van $0,007 naar $0,0245. Deze stijging heeft voor vroege investeerders een winst van meer dan 264% opgeleverd. Beleggers die met de huidige korting in de voorverkoop kopen, zullen zeker een rendement van 20% behalen voordat het token op Tier-1-beurzen debuteert. Naast het innovatieve investeringsaanbod hebben analisten QUBE de beste crypto om dit jaar te kopen genoemd, omdat de weg is vrijgemaakt voor het token om een bull run van meer dan 100x zijn noteringswaarde op te leveren.

Na een mijlpaalbedrag van meer dan $10,5 miljoen te hebben opgehaald uit de verkoop van meer dan 834 miljoen tokens, heeft InQubeta nu het potentieel om te wedijveren met top-altcoins zoals Render. InQubeta blijft één van de beste cryptomunten om in te investeren voor passief inkomen, omdat het QUBE-stakers zal belonen wanneer ze hun tokens op het platform vergrendelen. QUBE-houders krijgen ook stemrecht omdat het een governance-token is, waardoor ze een actieve rol op het platform kunnen spelen.

BuyQube

Bitcoin (BTC) zal omhoogschieten na de omzetstijging van Nvidia

Bitcoin heeft onlangs de $63.000 overschreden na herstel van de daling naar $62.000, terwijl altcoins zoals Ethereum $3.200 bereikten na een stijging van $2.800. Veel handelaren verwachtten een daling, en de stijging verraste hen, wat een bullish markttrend benadrukte. Het bullish sentiment nam toe naarmate beleggers wachtten tot Nvidia hun winstrapport over het vierde kwartaal zou publiceren. Er bestaat al lang de overtuiging dat de groei van Nvidia een bullish momentum voor Bitcoin en de cryptomarkt teweegbrengt, en dat is precies wat het vorige week opleverde.

Nadat het winstrapport over het vierde kwartaal van Nvidia de negatieve verwachtingen overtrof, veroorzaakte dit een marktbreed herstel voor de cryptocurrency-ruimte, vooral voor Bitcoin en toonaangevende altcoins zoals Ethereum. Als gevolg hiervan heeft Bitcoin een aanzienlijk bullish momentum gekend, waardoor BTC binnenkort nog explosievere prijzen kan leveren. Experts als Mark Thielen hebben vertrouwen in de dominantie van 51% van het crypto-marktaandeel van Bitcoin. Met deze ontwikkeling zou Bitcoin hogere prijzen kunnen bereiken, richting $65.000.

Laatste gedachten

De groei van de cryptomarkt, veroorzaakt door de omzetgroei van Nvidia, bewijst dat de markt heeft gereageerd op katalysatorgebeurtenissen. Het heeft het vertrouwen van investeerders in Bitcoin vergroot om zijn ATH te bereiken nu de halvering van Bitcoin dichterbij komt. InQubeta heeft ook de bullish verwachtingen waargemaakt. De recente stijging van 9% bewijst dat QUBE in een stijgende lijn verkeert en na de lancering levensveranderende rendementen voor beleggers zou kunnen opleveren. Beleggers kunnen instappen door gebruik te maken van de doorlopende bonus van 15%.

Bezoek de InQubeta-voorverkoop

Sluit u aan bij de InQubeta-gemeenschappen


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Na Nvidia-inkomsten stijgt Bitcoin Eyes van $60.000 en render-concurrent bereidt zich voor op een x100-piek verscheen eerst op Newsbit.


Source: Newsbit (NL)
Original Post: Na Nvidia-inkomsten stijgt Bitcoin Eyes van .000 en render-concurrent bereidt zich voor op een x100-piek

Mega stijging op komst? Ripple (XRP) doorbreekt 6-jarig neerwaartse trendlijn 

XRP, RIpple

Ripple (XRP) heeft de afgelopen zes jaar te maken gehad met een neerwaartse trend. In 2018 bereikte de cryptomunt zijn hoogste waarde ooit (all-time high, ATH) van $3,40, maar sindsdien heeft de koers voornamelijk een daling laten zien.

Volgens cryptoanalist JD is deze dalende trendlijn nu echter doorbroken. Dit doorbreken wordt gezien als een sterk positief (bullish) signaal, wat de munt potentieel op het pad kan zetten naar nieuwe recordhoogtes.

Ripple (XRP) is klaar voor een enorme koersstijging

JD heeft hoge verwachtingen voor Ripple (XRP) na de doorbraak van de dalende trendlijn, met een ambitieus koersdoel van $3,50. Een dergelijke stijging zou vanaf de huidige koers een indrukwekkende winst van ongeveer 450% betekenen, bijna een verdubbeling van de hoogste waarde die XRP tijdens de bullmarkt van 2021 bereikte, toen de prijs $1,84 was.

Andere analisten zijn eveneens positief over de toekomst van Ripple. Zowel EGRAG als Dark Defender uiten hun optimisme over mogelijke koersbewegingen. EGRAG voorziet een stijging naar $2, terwijl Dark Defender een verhoging naar bijna $0,92 verwacht. Deze laatste voorspelling zou een groei van 55% betekenen vergeleken met de huidige koers van Ripple.

Dark Defender’s voorspelling is gebaseerd op de Elliott Wave Theorie, waarbij vooral de derde golf een significante prijsstijging zou aangeven.

Ripple vs SEC rechtszaak

Hoewel Ripple gunstige technische vooruitzichten heeft, speelt de lopende rechtszaak met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) een cruciale rol in zijn toekomst. Deze juridische strijd blijft ook in 2024 een belangrijk onderwerp binnen de cryptogemeenschap. Een positieve afloop van deze zaak zou een zeer gunstig effect kunnen hebben op de prijs van XRP.

Recente ontwikkelingen in de zaak bieden meer inzicht in de tijdlijn, met significante wijzigingen in de deadlines. De SEC heeft de deadline voor het indienen van hun openingspleidooi verschoven naar 22 maart, terwijl Ripple tot 22 april uitstel heeft gekregen om te reageren. De financiële impact van de zaak op Ripple kan aanzienlijk zijn, met speculaties over mogelijke boetes die volgens sommige experts op kunnen lopen tot $3 miljard.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om XRP of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Het bericht Mega stijging op komst? Ripple (XRP) doorbreekt 6-jarig neerwaartse trendlijn  verscheen eerst op Newsbit.


Source: Newsbit (NL)
Original Post: Mega stijging op komst? Ripple (XRP) doorbreekt 6-jarig neerwaartse trendlijn 

JP Morgan Voorspelt: BTC Koers Correctie Naar $42k Na Bitcoin Halving, Kan Bitcoin Instorten Ondanks Recente Bullrun?

Bitcoin stijgt

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Iedereen kan het met elkaar eens zijn: de Bitcoin koers doet het goed de afgelopen dagen. De all-time high werd bijna verbroken op 29 februari, voordat een lokale retracement roet in het eten wierp. Er worden momenteel veel speculaties gedaan over de Bitcoin koers, investeerders vragen zich af wat het effect zal zijn van de aankomende Bitcoin halving. 

Veel analisten zijn positief, maar sommigen stellen ook de vraag: kan Bitcoin instorten? In dit artikel proberen we antwoord te geven op de vragen rondom Bitcoin. We doen dit door de meningen van bekende crypto analisten en influencers te beoordelen. 

De Bitcoin (BTC) Koers – Kan Bitcoin Instorten?

Sinds de goedkeuring van Bitcoin ETF’s is Bitcoin (BTC) koers het gesprek van de dag in de crypto wereld. Vlak na de goedkeuring kwam er een kleine rally, die vervolgens werd afgestopt door een grote sell-off. De sell-off werd veroorzaakt door het plotseling verkopen van een groot Bitcoin fonds door Greyscale. 

Maar sindsdien is de Bitcoin koers in een constante stijging geweest. Het leek er zelfs op dat de vorige all-time high van ongeveer $67K, behaald op 10 november 2023, verbroken zou worden. 

Op het moment van schrijven wordt $BTC verhandeld voor $61K, dit is een stijging van 21% in een week geweest. In de afgelopen maand is Bitcoin met meer dan 45% gestegen, wat ontzettend indrukwekkend is voor de bekendste cryptomunten. De crypto wereld maakt zich op voor ongekende winsten.

De Bitcoin koers in de afgelopen maanden. Bron: CoinGecko

Bitcoin Koers Verwachting: Wat Zeggen de Analisten?

Het lijkt erop dat Bitcoin niet te stoppen is, maar investeerders die bekend zijn met crypto weten ook dat de markt erg volatiel kan zijn. Alles kan snel veranderen, dus wat denken de analisten over wat er met Bitcoin gaat gebeuren?

In april staat er een Bitcoin halving op de planning. Dit betekent dat de beloningen voor Bitcoin miners worden gehalveerd. Het lijkt erop dat de huidige stijgingen van Bitcoin voor een groot deel worden veroorzaakt door de anticipatie voor dit evenement. De geschiedenis leert ons namelijk dat Bitcoin na een halving ontzettend kan gaan stijgen. 

Volgens JP Morgan zou na de halving de hype rondom Bitcoin wat tot rust moeten komen. Hij verwacht dat dit gepaard gaat met een fikse correctie van de Bitcoin koers. JP Morgan verwacht dan ook dat deze correctie naar $42K zou gaan.

Dit getal is gebaseerd op de productiekosten, die gelden als minimale grens voor de koers. De analisten verwachten dat er een daling van 20% zal plaatsvinden in hashrate, ook wel de totale computerkracht van het Bitcoin netwerk. De daling zal de productiekosten weer wat omlaag brengen. Zo komt de berekening van de minimale productiekosten na de halving op $42K.

De populaire Nederlandse crypto analist, Michaël van de Poppe, voorziet ook een correctie van de Bitcoin koers. Hij denkt dat Bitcoin namelijk teruggaat naar $46.000. “Bitcoin heeft een instroom van 670 miljoen dollar gerealiseerd. Dit is vooral afkomstig van de BlackRock ETF en de koers tikt momenteel binnen op 62.600 dollar, met enorm sterk momentum voor de halving,’’ stelt Van de Poppe.

Daarom verwacht Van de Poppe een verschuiving van Bitcoin naar altcoins. Dit zou gepaard gaan met een stijging van Ethereum. Dit is voornamelijk goed nieuws voor de wat kleinere altcoins, die zouden namelijk grote winsten kunnen pakken. 

Welke Altcoins Gaan Stijgen Tijdens Nieuwe Crypto Rally?

Het feit dat we mogelijk een switch gaan krijgen naar altcoins is goed nieuws voor de durvende investeerder. Het correct investeren in kleine, opkomende, altcoins kan namelijk veel winst opleveren. Gelukkig hoef je niet ver te zoeken naar deze altcoins. Wij hebben namelijk een top 5 opgesteld met de altcoins die zeker gaan stijgen tijdens de nieuwe crypto rally.

Green Bitcoin ($GBTC) – Misschien wel de Beste Altcoin van 2024

Green Bitcoin ($GBTC) is nieuw binnen de crypto wereld, maar het heeft in een korte periode ontzettend veel aandacht getrokken van investeerders. Dit komt doordat het meerdere aspecten bezit die ontzettend verleidelijk zijn voor investeerders. Het combineert namelijk een ecologische boodschap met ontzettend veel potentie op de lange termijn.

De ontwikkelaars van Green Bitcoin komen met een nieuw staking systeem, het Predict-To-Earn systeem. Op het moment dat je Green Bitcoin staked, mag je voorspellingen plaatsen over de Bitcoin koers. Bij een correcte voorspelling kun je grote bonussen krijgen. Zo wordt er een actieve, gemotiveerde community opgebouwd achter dit project. 

Green Bitcoin functioneert als een Proof-of-Stake netwerk en onderscheidt zich door een ongelooflijk laag energieverbruik van slechts 35 Wh. Dit cijfer staat in schril contrast met andere netwerken zoals BTC, BTC Cash en BTC SV, en benadrukt de toewijding van het project aan duurzaamheid voor het milieu.

Crypto evolueert snel en initiatieven zoals Green Bitcoin (GBTC) spelen een prominente rol in het bepalen van de koers. Deze onderneming levert niet alleen voordelen op voor alle betrokken partijen, maar heeft ook het potentieel om innovatieve trends te zetten binnen de crypto wereld. We raden je aan om de presale te bekijken en actief deel te nemen aan de sociale kanalen van het project om een beter inzicht te krijgen.

Koop hier $GBTC

Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) – Innovatief Nieuw Cloud Mining Protocol

De invoerder van tokenized cloud mining, Bitcoin Minetrix ($BTCMTX), heeft al meer dan $11,6 miljoen weten op te halen via de presale. De hele crypto community loopt warm voor het unieke concept van deze nieuwe crypto. Door het tokeniseren van cloud mining wil Bitcoin Minetrix het minen van Bitcoin weer decentraliseren en terugbrengen bij de particuliere investeerder. 

Bitcoin Minetrix zal zich inzetten als mining bedrijf voor de particulier. Zo hoeft een investeerder niet de moeite te doen om eigen mining tools te kopen en een bedrijf te beginnen. Dit is voornamelijk goed voor de investeerder, aangezien ze met lage instapkosten wel kunnen deelnemen aan Bitcoin mining. 

Het project wil dit doen door het ontwikkelen van een nieuw gedecentraliseerd cloud mining platform. Op dit platform zal een nieuw Stake-to-Mine mechanisme centraal staan. Met dit systeem kunnen gebruikers een aandeel krijgen in het minen van Bitcoin. Het systeem werkt als volgt: 

Gebruikers kopen $BTCMTX en die kunnen ze staken. Hiermee krijgen ze cloud mining credits. Dit zijn niet verhandelbare ERC-20 tokens die geburned kunnen worden voor ‘Bitcoin cloud mining power’. Door het staken van $BTCMTX krijgen gebruikers naast het standaard passief inkomen dus ook een aandeel in het minen van Bitcoin. Door dit innovatieve idee staat Bitcoin Minetrix zeker in onze lijst van top 5 altcoins met de meeste potentie. 

Koop Hier $BTCMTX 

Scotty the AI ($SCOTTY) – Nieuwe Crypto Gaat met AI de Crypto Sector Veiliger Maken

Kunstmatige intelligentie is een van de nieuwste en interessante technologieën. Er komen dan ontzettend veel nieuwe programma’s uit die hier gebruik van maken. De ontwikkelaars van Scotty the AI ($SCOTTY) willen AI ook naar crypto toe brengen. Ze willen blockchaintechnologie combineren met AI om investeerders te ondersteunen bij het opsporen en verhandelen van veelbelovende crypto.

$SCOTTY is een meme coin die centraal staat binnen dit project. Alleen is ‘meme coin’ eigenlijk niet de correcte stempel voor deze token. De ontwikkelaars hebben namelijk een ontzettend nuttig ecosysteem ontworpen waar $SCOTTY de native token van zal zijn.

Het programma is ontworpen om transacties te analyseren. Zo kunnen investeerders hun eigen trades optimaliseren. Het systeem kan ook verdacht gedrag en mogelijke fraude opsporen. Het ecosysteem komt met drie features: Scotty Chat, Scotty Staking en Scotty Swap.

Binnen de chat kunnen investeerders hun mening delen over bepaalde trades. Met Scotty staking worden pump-and-dump scenario’s voorkomen en met Scotty Swap kunnen AI gedreven tokens geswapt worden. Met al deze functionaliteiten heeft $SCOTTY de potentie om uit te groeien tot een grote naam binnen de crypto wereld. 

Koop Hier $SCOTTY

Frog Wif Hat ($FWIF) – Beste Nieuwe Crypto Meme van dit Moment

Afgelopen week is de Frog Wif Hat ($FWIF) token gelanceerd op de Uniswap DEX. Deze meme coin heeft alle potentie om Dogwifhat te overtroeven als de volgende meme coin explosie. 

De token is gelanceerd met een zogenaamde ‘fair launch’. Dit betekent dat de complete token voorraad op hetzelfde moment beschikbaar is gesteld op een exchange. Zo zijn de kansen voor alle investeerders eerlijk. 

Dogwifhat is in het vierde kwartaal van vorig jaar gelanceerd en kreeg al snel een trouwe aanhang van token holders. $WIF steeg naar een marktkapitalisatie van $378 miljoen na een recordhoogte te hebben bereikt van $0,3796.

De token staat nu gelist op gecentraliseerde exchanges zoals Gate, HTX, KuCoin, Orca en Bitget. Naar verwachtingen zal $FWIF hetzelfde groeitraject volgen. De toekomstplannen voor $FWIF zijn daarnaast ook veelbelovend. 

In de roadmap kan gelezen worden dat het project de focus gaat leggen op online populariteit. Er wordt zelfs gehint naar een potentiële overbrugging op Solana. Dit kan de token zeker vestigen op de lange termijn. Wij adviseren daarom ook om $WIF zo snel mogelijk aan te schaffen om van zo veel mogelijk winst te kunnen profiteren.

Koop hier $FWIF

Sponge V2 ($SPONGEV2) – Meme Coin met Potentie om x100 te Gaan

De Sponge token was het succesverhaal van 2023. De op SpongeBob SquarePants gebaseerde meme coin wist zijn vroege investeerders winsten van wel x100 op te leveren. Het team achter deze token wil dit succes gaan herhalen met de nieuwe en verbeterde Sponge V2 ($SPONGEV2).

Laatst is het Stake-To-Bridge systeem met groot succes afgerond. Daarna is de token gelanceerd op Polygon. Investeerders kunnen de meme coin nu aanschaffen op Uniswap en hier zullen zeker nog andere exchanges bijkomen. Het team achter Sponge is hard aan het werk om Sponge V2 te lanceren op zoveel mogelijk exchanges. Hiervoor kun je het beste X in de gaten houden. Ondertussen blijft de meme coin stijgen in populariteit. 

Het Sponge ecosysteem is ook verbeterd. Het staking mechanisme heeft een grote update gekregen waardoor de APY nu erg verleidelijk is. Het wordt namelijk dynamisch bepaald en momenteel staat het op 245%, 

De nieuwe Sponge V2 token heeft daarnaast extra utility gekregen. Sponge V2 wordt namelijk de native token van een nieuwe Play-to-Earn racegame. Spelers strijden in dit spel om een plek op een wereldwijde ranglijst. De leiders van deze ranglijst ontvangen beloningen in de vorm van Sponge V2. Wij verwachten dat Sponge V2 erg groot kan worden in de toekomst en heeft zeker de potentie om de eerste versie te evenaren, dan wel te overtreffen.

Koop Hier $SPONGEV2


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht JP Morgan Voorspelt: BTC Koers Correctie Naar $42k Na Bitcoin Halving, Kan Bitcoin Instorten Ondanks Recente Bullrun? verscheen eerst op Newsbit.


Source: Newsbit (NL)
Original Post: JP Morgan Voorspelt: BTC Koers Correctie Naar k Na Bitcoin Halving, Kan Bitcoin Instorten Ondanks Recente Bullrun?

Inflatiedata januari mogelijk funest voor Bitcoin bullmarkt

koers crasht, koers crash

De inflatiedata voor januari kwam deze maand hoger binnen dan verwacht voor de Verenigde Staten. Daar schrok de Amerikaanse centrale bank van, waardoor ze nu langer willen wachten met het verlagen van de rente. Dat lange wachten kan weleens funest worden voor de bullmarkt waar Bitcoin momenteel aan begonnen lijkt.

Renteverlaging in mei?

Op dit moment hoopt de markt op mei als de maand waarin de Amerikaanse centrale bank voor het eerst de rente verlaagt.

Dat lijkt echter allesbehalve een zekerheid op dit moment. Pat Harker van de Amerikaanse centrale bank zei daar het volgende over: “Ik ga een renteverlaging in mei niet helemaal uitsluiten. Maar dat is niet mijn verwachting op dit moment, al zou ik bij voorbaat geen nee zeggen.”

Vooralsnog is het toekomstige rentepad van de Amerikaanse bank gehuld in onzekerheid. Centrale bankiers durven zich door de opgeleefde inflatie nog niet uit te spreken over het exacte moment voor de eerste renteverlaging.

Dat werd bevestigd door Christoper Waller, een andere belangrijke Amerikaanse centrale bankier. “Ik wil nog een paar maanden van inflatiedata zien om er zeker van te zijn dat de data van januari een uitzondering was en dat we nog altijd op koers liggen”, aldus Waller.

Het lijkt erop dat we dus nog een aantal lagere inflatiescores nodig hebben voordat de Amerikaanse centrale bank het aandurft om de rente te verlagen.

Wat betekent dit voor de Bitcoin koers?

Voor de Bitcoin koers is het in theorie een slechte ontwikkeling dat de Amerikaanse inflatie hoger uitvalt dan verwacht. In het ideale scenario valt de inflatie terug naar de doelstelling van 2,0 procent en begint de Amerikaanse centrale bank snel met het verlagen van de rente.

Hoe langer het duurt voordat de inflatie terugvalt naar de gewenste 2,0 procent, hoe langer de rente op dit verhoogde niveau blijft hangen.

Hoe langer de rente op dit verhoogde niveau staat, hoe groter de kans op een recessie in Amerika. Een recessie zou weleens roet in het eten van de bullmarkt van Bitcoin kunnen gooien.

Wat dat betreft moeten we hopen dat de komende inflatiecijfers een stuk gunstiger zijn, zodat Bitcoin in rustig vaarwater verder kan.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Shiba Inu of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Het bericht Inflatiedata januari mogelijk funest voor Bitcoin bullmarkt verscheen eerst op Newsbit.


Source: Newsbit (NL)
Original Post: Inflatiedata januari mogelijk funest voor Bitcoin bullmarkt

Crypto handelaar koopt 76 miljard Shiba Inu tokens & Nederlanders krijgen gratis 20 euro

Shiba Inu, SHIB

Een ervaren crypto-handelaar heeft recent een opvallende investering gedaan in het Shiba Inu (SHIB) netwerk. Deze belegger, die aanzienlijke winsten behaalde door te investeren in de PEPE memecoin, heeft zijn aandacht en kapitaal nu verlegd naar SHIB.

Volgens gegevens van Lookonchain, een platform dat transacties analyseert op het Ethereum (ETH) netwerk, heeft deze investeerder bijna 76 miljard SHIB tokens aangeschaft.

Deze aankoop is een vervolg op zijn eerdere succes, waarbij hij bijna $3,5 miljoen verdiende met PEPE, een relatief nieuwe memecoin. Door zijn winsten te herinvesteren in SHIB tokens, benadrukt hij zijn focus op het potentieel van memecoins in de cryptomarkt.

Grote investering in SHIB met oog op de toekomst

De investeerder kocht in totaal 75,9 miljard SHIB tokens voor een bedrag van $890.000, wat laat zien dat deze rijke crypto investeerder verwacht dat SHIB op korte termijn beter zal presteren dan PEPE.

De laatstgenoemde memecoin heeft de afgelopen weken een significante waardestijging doorgemaakt. Nog geen dertig dagen geleden was de PEPE token geprijsd op $0,00000095, maar nu is de waarde gestegen naar ongeveer $0,0000031, wat neerkomt op een groei van meer dan 230% in slechts een maand tijd.

De rijke investeerder kocht naast shiba inu tokens ook andere cryptocurrencies op. Andere munten waar de whale in investeerde zijn Decentraland (MANA), The Sandbox (SAND) en Gala Games (GALA). Daarmee lijkt de wallet met name in te zetten op populaire GameFi projecten, wat suggereert dat de whale verwacht dat de Web3 gaming ecosysteem het goed gaat doen in een toekomstige bull run.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Shiba Inu of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Het bericht Crypto handelaar koopt 76 miljard Shiba Inu tokens & Nederlanders krijgen gratis 20 euro verscheen eerst op Newsbit.


Source: Newsbit (NL)
Original Post: Crypto handelaar koopt 76 miljard Shiba Inu tokens & Nederlanders krijgen gratis 20 euro

3 mememunten om op te focussen voor 100x potentieel in maart

Pepe

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Met hun eigenzinnige branding, virale aantrekkingskracht en potentieel voor astronomische winsten hebben meme-munten de aandacht getrokken van zowel doorgewinterde investeerders als nieuwkomers – en het lijkt erop dat ze hier zullen blijven. Als je op zoek bent naar de volgende golf van meme-muntenmanie, zijn er verschillende opties die je 100x rendement kunnen opleveren. Dit artikel onderzoekt drie van de meest veelbelovende meme-munten om in de gaten te houden in maart, waaronder de beste aankomende ICO, Galaxy Fox.

Galaxy Fox: een rijzende ster

Galaxy Fox schittert als een veelbelovende concurrent op het gebied van meme-munten. Dit nieuwe ERC-20-token staat aan de vooravond van zijn retaillancering en de opwinding eromheen is voelbaar. Wat Galaxy Fox onderscheidt is de innovatieve aanpak, waarbij het klassieke meme-muntenframework wordt gecombineerd met een DeFi-ecosysteem en een Play-to-Earn (P2E) game.

Met het P2E-eindeloze runner-spel van Galaxy Fox kunnen spelers beloningen verdienen, waaronder in-game valuta die kan worden omgezet in het oorspronkelijke $GFOX-token van het platform, terwijl ze speurtochten voltooien en tegen andere gebruikers strijden. Het is een samensmelting van entertainment en financiën die tot de verbeelding spreekt van investeerders, waaronder opmerkelijke figuren als de oprichter van de TRON Foundation, Justin Sun.

De reis van Galaxy Fox begon met een succesvolle voorverkoop, waardoor het bedrijf naar de voorgrond van de cryptoscene kwam. Met meer dan $3,7 miljoen ingezameld en een substantieel aantal tokens die al in omloop zijn, is het klaar voor een snelle groei. De voorverkoop bevindt zich momenteel in fase 8, waarbij $GFOX $0,002178 kost, maar de volgende fase lonkt met een symbolische prijs van $0,002376.

Wat deze beste aankomende ICO echt onderscheidt, is het innovatieve tokenomics-model. Hoewel veel meme-munten een deflatoire benadering hanteren, gaat Galaxy Fox nog een stap verder door een mechanisme te implementeren dat niet netto-inflatoir is. Door middel van inzetbeloningen die worden aangewakkerd door een uniek belastingsysteem, kunnen $GFOX-houders een rendement verdienen op een deflatoir actief, waardoor een constante daling van het tokenaanbod na de lancering wordt gegarandeerd.

Galaxy Fox Banner

Het bericht 3 mememunten om op te focussen voor 100x potentieel in maart verscheen eerst op Newsbit.


Source: Newsbit (NL)
Original Post: 3 mememunten om op te focussen voor 100x potentieel in maart

Is DIT het signaal dat Bitcoin en aandelen hun top bereikt hebben?

crypto analist

Voor het eerst sinds 2000 rendeert cashgeld op papier beter dan aandelen. De winsten van de S&P 500 bedrijven voor de komende maanden liggen lager dan de rente op 3-maandse Amerikaanse staatsobligaties. Historisch gezien is dat een signaal dat de markt op zijn top zit.

Moeten we ons zorgen maken over koersdalingen voor de aandelenmarkten en Bitcoin?

Gratis macro-economische nieuwsbrief ontvangen?

Wil jij eenvoudig op de hoogte blijven van alle belangrijke ontwikkelingen in de financiële wereld en meer leren over de economie?

Abonneer je dan gratis op mijn nieuwsbrief De Geldpers.

Elke maandag en zaterdag krijg jij alles wat je moet weten over de financiële markten rechtstreeks in jouw mailbox.

Investeerders kiezen voor cash

Investeerders houden nu voor een totaal van 6 biljoen dollar aan cash aan in geldmarktfondsen. Dat zijn fondsen die investeren in Amerikaanse staatsobligaties met een korte looptijd (bijvoorbeeld 3 maanden), waardoor ze binnen de definitie van “cash” vallen, omdat er weinig looptijdrisico is.

Een staatsobligatie met een looptijd van 10 jaar is qua koers bijvoorbeeld veel gevoeliger voor renteveranderingen dan een obligatie met een looptijd van 3 maanden.

In slechts 12 maanden tijd is de hoeveelheid kapitaal in geldmarktfondsen gestegen van 5 naar 6 biljoen dollar. Aan het einde van de jaren 90 duurde diezelfde stijging 5 jaar (!).

Meestal gaat een “run op cash” gepaard met wereldwijde financiële crises, recessies en we zagen het ook voor de pandemie. Moeten we ons dan toch zorgen maken over koersdalingen?

Dat gaat wel heel erg tegen het sentiment en gevoel in wat momenteel rondom Bitcoin heerst.

Wat betekent dit voor de Bitcoin koers?

Ten eerste is het belangrijk om te weten dat er altijd grafieken te vinden zijn die richting een crash wijzen. Wat dat betreft is deze data niet meteen een signaal om alles te verkopen en de gemaakte winsten van de afgelopen maanden veilig te stellen.

Dat neemt niet weg dat de Bitcoin koers dit jaar reeds met 47 procent is gestegen en het sentiment met een score van 80/100 voor de Fear & Greed Index op extreme hebzucht wijst voor Bitcoin.

We zitten op een moment in de cyclus dat het voelt alsof je nooit genoeg Bitcoin kunt hebben. Meestal is dat een signaal om tegen je gevoel in te handelen en wat Bitcoin te verkopen, maar dat is lastig.

Zeker omdat de Spot Bitcoin ETFs zo goed presteren. Wie kan jou immers vertellen dat het hierbij blijft en Bitcoin vanaf hier aan een correctie begint, om pas later in het jaar zijn stijgingen weer te hervatten?

Dat weet niemand en dat maakt het ook zo lastig om dit soort beslissingen te nemen. Persoonlijk houd ik het gewoon bij mijn wekelijkse aankopen als het over Bitcoin gaat. Mocht de koers dalen, dan is dat maar zo.

Mijn visie is dat het praktisch onmogelijk is om het koersverloop op de korte termijn te voorspellen. Voor allebei de kampen zijn goede argumenten te verzinnen, al hangt mijn gevoel richting een correctie. Waar ik dus niet op ga handelen.

Gratis financiële nieuwsbrief ontvangen?

Wil jij eenvoudig op de hoogte blijven van alle belangrijke ontwikkelingen in de financiële wereld en meer leren over de economie?

Abonneer je dan gratis op mijn nieuwsbrief De Geldpers.

Elke maandag en zaterdag krijg jij alles wat je moet weten over de financiële markten rechtstreeks in jouw mailbox.

Handel €10.000 gratis en krijg 20 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Het bericht Is DIT het signaal dat Bitcoin en aandelen hun top bereikt hebben? verscheen eerst op Newsbit.


Source: Newsbit (NL)
Original Post: Is DIT het signaal dat Bitcoin en aandelen hun top bereikt hebben?